Over werkenindechemie.nl

Werkenindechemie.nl is een onafhankelijke vacaturesite voor chemici. Wij bemiddelen op mbo, hbo, wo en P.hD niveau door het aanbieden van vacatures, stages en cv’s uit Nederland. Op Werkenindechemie.nl kan jij als werkgever chemievacatures en/of stages plaatsen. Wij brengen werkgevers en werkzoekenden bij elkaar in de volgende sectoren; chemie, milieu, farmacie, olie & gas, papiersector, petrochemie, productie en winning van water, recycling, food, life sciences, zorg en onderzoeksinstituten.

✔ Pure focus op de chemiesector & chemische laboratoria

✔ Vele interessante chemie vacatures, stages en bedrijven

✔ CV database met chemici

Vind jouw baan!

Plaats je CV en laat
chemiebedrijven jou vinden!

Over ons

Werkenindechemie.nl is een onafhankelijke vacaturesite voor chemici. Wij bieden chemie vacatures, stages en cv’s uit Nederland aan.

CV database
In onze cv database vind je werkzoekenden van MBO tot P.hD niveau. De werkzoekenden hebben specialisaties in bijvoorbeeld HPLC, GC, GC-MS, IR, UV, ICP, AAS. Je vindt chemisch analisten, operators, onderzoekers en technologen in onze database.

Stages
Wij vinden het belangrijk dat chemie studenten weten waar zij makkelijk en overzichtelijk chemie stages kunnen vinden. Bedrijven of scholen die een stageplek hebben kunnen deze gratis op Werkenindechemie.nl plaatsen. De looptijd van een stage is 90 dagen en gratis verlenging is mogelijk.

Bekijk het volledige aanbod aan chemie vacatures