Onze visie

Werkenindechemie.nl is volledig en uitsluitend gericht op iedereen die werkt in de chemische industrie of chemische laboratoria.

Werkenindechemie.nl is veruit de grootste vacaturebank voor chemici in Nederland en hard bezig om ook de plaats te worden waar je letterlijk álles kunt vinden wat relevant is qua werk in jouw beroepsveld.

Alleen al in Nederland zijn er meer dan 1.000 vacaturesites. Of je nu een functie zoekt als laborant, technoloog, laboratorium manager of misschien nog een van die vele andere chemie-gerelateerde functies. Op heel veel van die ruim 1.000 sites kun je terecht, maar op (letterlijk!) niet één van die sites was – tot voor kort – online álles te vinden in jouw vakgebied als chemicus. Zocht je een passende chemie vacature, of meer informatie over werken in de chemie, inkomen en ontwikkeling in chemiefuncties, dan moest je tientallen sites afzoeken naar de juiste informatie. Dat is op zijn zachtst gezegd natuurlijk ‘niet zo handig’ en als je er verder over nadenkt, dan is het eigenlijk ook best vreemd. Op de hele Nederlandse arbeidsmarkt zijn enkele honderdduizenden mensen werkzaam in chemie gerelateerde functies, die geen eigen plaats hebben op internet waar letterlijk alles te vinden is over werken in de chemie.

Vraag en aanbod

Anderzijds is het misschien ook weer niet zo héél vreemd dat het tot voor kort zo werkte. Want al die honderden vacaturesites zijn uitsluitend gebaseerd op het aanbod van vacatures en zelden op de vraag naar vacatures. Laat staan dat er op die sites ook aandacht is voor andere informatie naast de vacature zelf waar jij naar op zoek bent bijvoorbeeld: carrièremogelijkheden, ontwikkelingskansen, salarisvergelijkingen enz. Met andere woorden: de werkgever staat centraal bij al die ruim 1.000 vacaturesites en niet jij!

Daarom is er Werkenindechemie.nl

Werkenindechemie.nl is volledig en uitsluitend gericht op iedereen die werkt in de chemische industrie / chemische laboratoria en op zoek is naar een vacature, ontwikkelmogelijkheden, salarisinformatie, carrièreperspectieven etc. Werkenindechemie.nl is daarom veruit de grootste vacaturebank voor chemie vacatures in Nederland en hard bezig om ook de plaats te worden waar je letterlijk álles kunt vinden wat relevant is in jouw beroepsveld. Omdat wij jou als uitgangspunt nemen: wat jij nodig hebt, waar jij naar op zoek bent en hoe jij geholpen kunt worden aan een andere baan om jezelf verder te ontwikkelenm

Werkenindechemie.nl is er voor jou!

Ben je op zoek naar een baan in de chemie of informatie over werken in de chemie en kun je het antwoord niet vinden op onze site? Laat het ons weten, dan gaan we er wat aan doen. 

Bekijk het volledige aanbod aan chemie vacatures